MSA Latchways faldsikringssystem

Rap Tag ApS – Autoriseret MSA Latchways installatør.

Latchways producerer og sælger godkendte systemer til bl.a. sikkerhed på tage. Deres produktprogram er meget omfattende – det er en stor anerkendt producent indenfor sikkerhed fra England, som tidligere, i Danmark blev solgt og markedsført under navnet Secura® – af Icopal i Danmark. Icopal stoppede med salget i 2016 og som autoriseret installatør af Secura, samt med det indgående kendskab Rap Tag havde til systemet, faldt valget ikke så svært – Rap Tag skulle fortsætte med salg og markedsføring af nye systemer tillige med servicering af eksisterende systemer.

Unik belastningsteknologi - fleksibelt system

Faldsikringssystemet er baseret på effektiv belastningskontrol. Et system skal kunne modstå kraften fra en persons fald og absorbere den genererede energi. Ved aktivering absorberes belastningen ved hjælp af en opviklet spole i hver enkelt ankerpost. Derved reduceres belastningen på både person og tagkonstruktion.

Den dynamiske ankerpost, der udgør det centrale i Latchways system, fastgøres til tagfladen, hvilket giver større frihed til at placere systemet i forhold til eventuelle farer.

Fordele ved den dynamiske ankerpost:

  • Under et fald beskyttes personen, da ankerposten absorberer belastningen
  • Der sker ingen skade på tagpaptaget – eller konstruktionen
  • Minimerer kuldebroer
  • Skal ikke fastgøres i den bærende konstruktion
  • Kan anvendes på tage med hældning op til 15 grader
  • Systemet er CE-mærket (EN 795), og det testes, certificeres og mærkes før brug. Hver enkelt ankerpost har sit eget unikke serienummer.
  • Systemet er garanteret/sikret til brug sammen med Icopal tagløsninger
  • Systemet er designet og testet med op til 3 personer tilsluttet systemet på samme tid.
  • Systemet kommer med en vejrbestandig plasthætte med gummiring der passer til et rustfrit skørt med ”i klemt” overpap. Sikkerhed for tæthed i hele tagets levetid.

Projektering – et samarbejde

Projektering af systemet foregår i tæt samarbejde med Rap Tag, udarbejdelse af arbejdstegninger hos Latchways i England og selvfølgelig bygningsejer eller repræsentant for bygningsejer.

Systemerne gennemgår en omfattende kontrol og løbende testning under produktionen af komponenterne. Vi kan derfor stå inde for, at når bygningsejer vælger at installere Latchways system, så er det noget af det bedste og mest sikre der er valgt. 

Så hvis du som bygningsejer skal installere sikkerhed for noget personale, nogle eksterne servicefolk eller andre med ærinder på taget, er du meget velkommen til at kontakte os for en seriøs ”sikkerheds-snak”.

 

Kontakt os, og få et godt tilbud på din tagopgave.

Vi støtter, og er medlem af: